Felhasználónév

Jelszó

Hírek Magunkról Médiaajánlat Programajánló Fórum Regisztráció Kapcsolat
Linedance klubok Country zenekarok Country rádió Country étterem Szálláshelyek Lovasbolt Western ruházat

Magunkról

Oldalunkat 2010 januárjában indítottuk útjára. Elsődleges célunk, hogy egy olyan információs portált hozzunk létre, ahol minden megtalálható ami a Country, illetve western kultúrával kapcsolatos. Az elkövetkezendő évek alatt szeretnénk minél több partner céget magunk mellett tudni és segíteni munkájukat azzal, hogy látogatóinknak ajánljuk őket és értékesítjük szolgáltatásaikat és termékeiket.

Kik vagyunk?

Kis Mariann vagyok az oldal szerkesztője. Hozzám kell fordulnia, ha segítségre támogatásra van szüksége, illetve ha kapcsolatba kíván lépni velünk. Több éve magam is country rajongó vagyok, ezért ez a világ közel áll a szívemhez. Több éves tapasztalattal igyekszem a legjobb tudásom szerint képviselni partnereim érdekeit.

Turóczi Ákos Ferenc az oldal tervezője és karbantartója. Vállalkozásában web tervezőként és online marketing tanácsadóként tevékenykedik immár 7 éve, ezért rendkívül nagy segítségem minden tekintetben. Amennyiben szeretné reklámozni vállalkozását - termékét oldalunkon, illetve webbel kapcsolatos kérdése ajánlata lenne, akkor kérem ez ügyben őt keresse.

Remélem oldalunk megnyerte tetszését és segítségére tudunk lenni a közeljövőben!

Üdvözlettel:
Kis Mariann
oldalgazda

Turóczi Ákos Ferenc
webtervező és online marketing tanácsadó
06 (20) 256 3322
info@webvillam.hu

Country programok és hírek | ©2010 Minden jog fenntartva | Honlap készítés | RSS Feed hírek Country hírek RSS