Felhasználónév

Jelszó

Hírek Magunkról Médiaajánlat Programajánló Fórum Regisztráció Kapcsolat
Linedance klubok Country zenekarok Country rádió Country étterem Szálláshelyek Lovasbolt Western ruházat

A Six Rebels Linedance ClubSix Rebels Linedance Club bemutatkozója

A Six Rebels csapata 2006.05.13.-án alakult, egy egri fellépés alkalmával. Már akkor is a tilosban jártunk, hiszen az akkori csapatunk tudta nélkül vállaltuk el a felkérést. A kis 6 fős társaság mindig is valami többet akart a linedance-től, mint amit engedtek Nekik, és a sok lázadozás miatt lett a nevünk, Six Rebels.

Az akkori hat fős, alapító tagokból jelenleg is itt táncol Görög Csaba - ElGreco, Kozma Krisztina - Kirus, Virág Péter, és Záborszky Györgyi.

Mivel a kezdeti elhatározáshoz, hogy senkinek és semminek sem akarunk megfelelni - kivéve magunknak -, és csak azokat szeretnénk magunk között tudni, akik haladni szeretnének a táncban, és mindenre képesek, ezért még a mai napig is kevesen vagyunk. Az alapítókon kívül Rebelsé vált Lukács Angelika, Molnár Csilla, Nagy Ildikó, Takács Adrienn és Tölgyesi István.

Nagy szerencsénkre 2008-ban találkoztunk Lendvai Gáborral, a Williams Western Village tulajdonosával, így minden pénteken, 19:00 órától újpesti törzshelyünkön a Kisfaludy u. 16. szám alatt várjuk szeretettel a táncolni vágyókat. Mivel az iram sokaknak gyors, és lassítani nem szeretnénk, így itt kezdő csoportjainkat is megtalálod. Ha úgy érzed, itt a helyed, várunk szeretettel!

Elérhetőségek:
Kozma Krisztina
+36 (30) 385 1978
www.sixrebels.hu
kirus78gmail.com

Country programok és hírek | ©2010 Minden jog fenntartva | Honlap készítés | RSS Feed hírek Country hírek RSS