Felhasználónév

Jelszó

Hírek Magunkról Médiaajánlat Programajánló Fórum Regisztráció Kapcsolat
Linedance klubok Country zenekarok Country rádió Country étterem Szálláshelyek Lovasbolt Western ruházat

Country linedance klubok


Akár milyen meglepő Magyarországra is betört az utóbbi néhány évben az Amerikai country kultúra. Elmondható, hogy mára már kis hazánkban is szép számban jelen vannak country klubok. Szeretném bemutatni és jó szívvel ajánlani nektek őket. Amennyiben egy country klub vezetője, vagy tagja vagy és nem találod klubotokat az oldalon, jelezd felém kérlek a "Kapcsolat" menüben és felvesszük a vezetővel a kapcsolatot.

2005 - Szeged Linedance Klub (Szeged)


A Szeged Linedance Klub (SZLK) alapításának ötlete 2005-ben fogant az alapító-klubvezető Mészárosné Molnár Tímea fejében, és két társával - Szikula Tündével és Csomor Krisztinával - elkezdtek táncokat tanulni és 2006-tól tagokat toborozni. Azóta a klub már haladó, középhaladó és újabb kezdő csapattal is büszkélkedhet.

Tovább a Szeged Linedance Klub bemutatkozójára >>

2005 - Thunderfoot Dancers Linedance klub (Balatonfüred)


A Thunderfoot Dancers csapata 2005 októberében alakult Balatonfüreden. 2009.06.25. óta működik egyesületként. Szívesen fellépnek vállalati, városi és privát rendezvényeken is. A jókedv az örömteli hangulat és a buli kedv minden klubnapjukon jelen van. Nagy gondot fordítanak a csapathoz időközben csatlakozó táncosok felzárkóztatására. Klubnapjaikra mindenkit szeretettel várnak!

Tovább a Thunderfoot Dancers Linedance klub bemutatkozójára >>

2006 - Six Rebels Linedance klub (Budapest)


A Six Rebels Linedance Klub 2006-ban alakult. A hat fős alapító tagból négyen maradtak a klubban: Görög Csaba, Kozma Krisztina, Virág Péter és Záborszky Györgyi. Törzshelyük a Williams Western Village, mely Újpesten a Kisfaludy utca 16 szám alatt található. Itt minden pénteken, 19:00 órától várják szeretettel a táncolni vágyókat.

Tovább a Six Rebels Linedance klub bemutatkozójára >>

2008 - Lucky Bulls Linedance Klub (Budapest)

Klubunk 2008-ban alakult. Lelkes, vidám csapatunk mindenki számára nyitott, aki a country zenét szereti és amit nem bizonyíthat jobban, mint hogy minden korosztály képviselteti magát (legfiatalabb klubtagunk 14, legérettebb pedig 61 éves). Bemutatóinkkal, fellépéseinkkel igyekszünk ezt a tánc műfajt minél szélesebb körbe eljuttatni, megszerettetni. Klubnapjainkat minden kedden a III. kerületi Touring Hotelben tartjuk.

Elérhetőség:
Csíkné Ferencz Andrea (Nagy Andi)
+36 (30) 949 3704
luckybulls@luckybulls.hu
www.luckybulls.hu

2008 - River Linedancers Szeged


A River Linedancers csapata 2008. szeptember 11-én alakult meg Szegeden. A klub törzshelye, 2008. október 2. óta a József Attila Általános Iskola és Szakiskola 
(6723 Szeged, Gyík u. 3.) aulája, ahol minden csütörtökön este 7 órai kezdettel tartják a klubnapjaikat.  A klub alapító tagjai: Albert Péter és Albert Ilona.

Elérhetőség:
Albert Péter
+36 (70) 292 3417
riverlinedancersgmail.com
www.riverlinedancers.co.cc

2008 - Wild Buffalo Linedance klub (Budapest)


A budapesti Wild Buffalo linedance klub 2008 nyarán alakult. A klub törzshelye 2009. október óta a Góliát Hotel (1134 Budapest, Kerekes u. 12-20.), ahol minden pénteken este 7 órától tartják klubnapjaikat. A baráti társaság végül 2009-ben úgy döntött, hogy hivatalos formába önti a klubját, így nonprofit szervezetet alapított Vadnyugati Táncosok Egyesülete néven.

Tovább a Wild Buffalo linedance klub bemutatkozójára >>

2009 - Apple Country Club (Rácalmás)


A rácalmási Apple Country Clubot egy baráti társaság alapította. 2009 májusában. 
Törzshelyük Rácalmáson a Pomóthy Étterem. Aki szereti a vadnyugati stílust, a country zenét és a táncot szeretettel várják minden hétfőn este 6 órától.

Elérhetőség:
Szalai Gabriella
+36 (20) 583-1844
gigibanya@gmail.com
countrytanc.hu

2009 - Gamblers Linedancers (Gödöllő)


A Gamblers Linedancers csapat 2009 májusában alakult Veresegyházán, akkor még All-Inn Linedancers néven, technikai okok miatt ez év márciusától változtattuk meg nevünket. Szívesen fellépünk vállalati, városi és privát rendezvényeken is. A csapatra jellemző a vidámság, jókedv és a buli hangulat. Nagy gondot fordítunk a csapathoz időközben csatlakozó táncosok felzárkóztatására. Klubnapjainkra mindenkit szeretettel várunk, kedden és vasárnap18-órától, Gödöllőn, Dózsa György u.30 szám alatt.

Elérhetőség:
Bedöcsné Deák Franciska
+36 (30)  977 8106
franciska.bedocsnedeak@ge.com

2009 - Western Linedance Klub (Albertfalva)


A tavalyi év elején alakult Albertfalván a Western Linedance Klub. Hihetetlen lelkesedés, akarat és nem utolsó sorban jókedv jellemzi a klubot. Aki szeretné megismerni a linedanc-t és szereti a country zenét, akkor minden szombaton látogasson el az Albertfalvi Közösségi Házba.

Tovább a Western Linedance Klub bemutatkozójára >>

2010 - Rodeo Dancer's (Tata)


"A tánc nem szenvedély az elején, csak egy életérzés. Belekezdesz és nem tudod abbahagyni! Ekkor válik szenvedéllyé!" (Ismeretlen szerző)

Tovább a Rodeo Dancer's Linedance Klub bemutatkozójára >>

2011-Crystal Country Club - Nagyalásony


A Crystal Country Club 2011.februárjában Kálmán Györgyné és lánya Mónika kezdeményezésére alakult Nagyalásonyban. Az ötletet egy spanyolországi nyaralás adta, ugyanis ott ismerkedtek meg a country tánccal.

Tovább a Crystal Country Club bemutatkozójára >>

2000 - Jolly Jumpers Linedancer - Németország


A klub 2ooo-ben alakult, 18 aktív fővel táncolnak minden pénteken Burghausen közeli Pirach-ban. A csapatra jellemző hogy remek, családias a hangulat, sokszor találkoznak más alkalomkor is, pl. mozi, kirándulás, születésnap, grillezés de hosszabb utaktól sem riadnak vissza. Ausztria már majdnem a második hazájuk, de Olaszországba is kiruccantak és most először Magyarországra. A II. OLCF-en megismerhetitek őket és remélik hogy szimpátiát, új barátokat, kapcsolatokat szereznek.

www.jolly-jumpers-linedancer.de.tl

2007 - Old Rebel Dancer - Németország


Megtiszteltetés számunkra, hogy egy külföldi klubot is szerepeltethetünk honlapunkon. A németországi Old Rebel Dancer csapata keresett meg bennünket, hogy szeretnének szerepelni oldalunkon. Ennek szívesen teszünk eleget. Olvassátok hát szeretettel bemutatkozó leírásukat.

Tovább a Old Rebel Dancer linedance klub bemutatkozójára >>

Country programok és hírek | ©2010 Minden jog fenntartva | Honlap készítés | RSS Feed hírek Country hírek RSS