Felhasználónév

Jelszó

Hírek Magunkról Médiaajánlat Programajánló Fórum Regisztráció Kapcsolat
Linedance klubok Country zenekarok Country rádió Country étterem Szálláshelyek Lovasbolt Western ruházat

Rodeo Country & Bluegrass Band


A Rodeo 1988 óta tartozik a középeurópai country és bluegrass zenei élet vezető együttesei közé. A virtuóz hangszerjáték mellett jellemző ránk a megszokottnál szélesebb zenei stílus-repertoár, a humorral és temperamentummal telített előadásmód, valamint a közönséggel rendszerint kialakuló közvetlen kapcsolat.

Utunk a magyarországi első évek után Ausztriában, dél-Németországban, Svájcban, Horváthországban és Szlovákiában folytatódott. A 90-es évek elejétől fogva Ausztria egyik legkedveltebb country-bluegrass zenekarává váltunk. Tagság-változásokkal tarkított, kirobbanó sikerekkel övezett, zenei díjakkal, LP és CD produlciókkal, rádió és TV felvételekkel fémjelzett több mint két évtizedes színes pályafutás.

Tréfás műsorelemek - mint pl. sörösüvegeken játszott zenedarabok -, valamint páros hangszerszólókra épülő lendületes zenei show-betétek már kezdettől fogva hozzájárultak zenekarunk hírnevének öregbítéséhez.

Referencia : Austrian Country Music Federation (ACMF); a magyar country-zenei élet képviselői; számos nemzetközi fesztivál elsősorban Ausztriában és Dél-Németországban, valamint olyan világhírű fellépőtársak, mint Tony Trischka, Byron Berline, John Hickman, Beppe Gambetta, Dave Dudley és mások.

Sándor János - 5-húros banjo, bluesharp, gitár, fuvola, ének; zenekarvezető
Párniczky Ede - hegedű, mandolin, gitár, klarinét, ének
Szabó Ferenc - bluegrass gitár, elektromos girár, tenorbanjo, vokál
Kisteleki Győző - basszus, ének

Elérhetőség:
Sándor János
+36 (30) 426 0141
sandorjanosx@gmail.com

Country programok és hírek | ©2010 Minden jog fenntartva | Honlap készítés | RSS Feed hírek Country hírek RSS