Felhasználónév

Jelszó

Hírek Magunkról Médiaajánlat Programajánló Fórum Regisztráció Kapcsolat
Linedance klubok Country zenekarok Country rádió Country étterem Szálláshelyek Lovasbolt Western ruházat

Meteorfolk New Country zenekar


A METEORFOLK New Country zenekar küldetése a műfaj népszerűsítése hazánkban.  Ennek érdekében rendszeresen játszanak klubokban, pubokban, szabadtéri és céges rendezvényeken - az adott helyszín adottságaihoz alkalmazkodva ún. „nagy dobos” és akusztikus felállásban egyaránt.

Az elmúlt egy évtizedben zenei stílusuk folyamatosan alakult és fejlődött, amely mára a tradicionális amerikai folk muzsikától, country rock és gospel dalokon át, a legmodernebb irányzatokig terjed. Jelenlegi repertoárjuk elsősorban a new country műfaj legkiemelkedőbb előadóitól szemezget (pl. Trisha Yearwood, Shania Twain, Martina McBride stb.), miközben természetesen a legnépszerűbb country klasszikusok is elhangzanak koncertjeiken.  Hangulatos fellépéseiket gyakran linedance oktatással színesítik.

Munkásságukat több próba- és koncertfelvétel őrzi, illetve főbb korszakaikat egy-egy albumon foglalták össze (Meteorfolk 2000, 2005 és 2008). Mintegy fél tucat feldolgozásuk, videóik és fotógalériáik elérhetőek a honlapjukon (www.meteorfolk.hu), ahol aktuális koncertjeikről is értesülhetünk.

A zenekar tagjai:
Hladony Orsolya - ének, ritmusgitár
Merena Attila - szólógitár, vokál
Pfeiler Ferenc - dobok, ütőshangszerek
Hladony Attila - basszusgitár, vokál

Vendég zenészeink:
Gyarmati Gábor - mandolin, ritmusgitár
Bota István - hegedű, vokál

Elérhetőség:
Hladony Attila
+36 (30) 740-6563
meteorfolk@meteorfolk.hu
www.meteorfolk.hu

Country programok és hírek | ©2010 Minden jog fenntartva | Honlap készítés | RSS Feed hírek Country hírek RSS