Felhasználónév

Jelszó

Hírek Magunkról Médiaajánlat Programajánló Fórum Regisztráció Kapcsolat
Linedance klubok Country zenekarok Country rádió Country étterem Szálláshelyek Lovasbolt Western ruházat

Country zenekarok - zenészek


Ismerd meg Magyarország legjobb country zenéit és zenekarait. Tekintsd meg country programajánlónkat, hogy megtudd melyik zenekar éppen hol játszik. Légy része ennek a hihetetlen élménynek.

Alexa Country Band


Hitvallásunk: Mindenki szereti a country-t, csak eddig még nem tudott róla. A zenekar repertoárján a mai kor divatjának megfelelő, populárisabb hangszerelésű, legnépszerűbb észak-amerikai, ausztrál és magyar előadók feldolgozásai szerepelnek. A dallamos zene magával ragadó, könnyed, kifejezetten szórakozásra, táncra hívogató muzsika, melyet sörfesztiválokra, falu napokra, utcabálokra, motoros találkozókra és egyéb kulturális rendezvényekre ajánlunk.

Alexa Country Band bemutatkozó >>

Big Fat Chubby & The Swamp Busters


A zenekar Budapesten alakult 2009 Januárjában. A négy tagot számláló zenész csapat repertoárjában különböző stílusok keverednek, mégis igazi csemegét kínálnak a közönségnek. Törzshelyük jelenleg nincs, de szinte minden héten megtalálhatóak valamilyen szórakozóhelyen.

Big Fat Chubby & The Swamp Busters bemutatkozó >>

BlackriderS zenekar


A zenakar megalakulásának ötlete Csepelen 1996 augusztus 15-én egy nagy bogrács paprikás krumpli és jó néhány üveg bor társaságában fogalmazódott meg bennünk. Törzshely, klub nincs, ott játszunk, ahol igény merül fel a zenekar munkásságára., legyen az esküvő vagy temetés.

BlackriderS zenekar bemutatkozó >>

BlueBirds country zenekar


2008 szeptemberében döntötték el, hogy világmegváltó - fergeteges - Country-Oldies-Retro zenekart alapítanak! A banda nagyobb része a BlueTimers együttesből verbuválódott /Deák Imike, Libis Atis, Zsoldos Áki/, kiegészülve Hemivel /Szűcs Árpád/, aki egy osztrák zenekarból (Stampede) érkezett hozzájuk.

BlueBirds country zenekar bemutatkozó >>

Chattahoochee Country Band


A 2010-ben alakult öt tagú formáció a new country stílust képviseli. A zenekar a linedance társadalomban is jól ismert Alan Jackson, valamint Brad Paisley számait játssza. Elsősorban a Dél-Dunántúlon koncerteznek, de nagyon szívesen vállalnak fellépéseket az ország bármely területén.

Chattahoochee Country Band bemutatkozó >>

Colorado Country Band zenekar


2008 november 1-jén alakult Szegeden a modern country-rockot játszó Colorado Country Band zenekar. A zenekar tagjai majd 2 évtizedes country zenés múlttal rendelkeznek. Jelenleg a szegedi Rebellis Pub állandó vendégei. Saját hangosítással rendelkeznek, így akár nagyobb bulikon, privát rendezvényeken is fel tudnak lépni.

Colorado Country Band bemutatkozó >>

Country Arrabona


Zenekarunk 2009. februárjában alakult, country zenéért rajongó muzsikusokból. Célkitűzésünk, hogy a fiatalabb korosztály is megismerje és megszeresse a magyar countryzene legnagyszerűbb slágereit, melyet apáink is előszeretettel hallgattak, s egyúttal biztosítani azt, hogy ez a fajta muzsika túlélje a legmodernebb zenei irányzatok fiatalokat megbabonázó áradatát és ez által ne vesszen a feledés homályába.

Country Arrabona zenekar bemutatkozó >>

Country Road zenekar


Az együttes a nevét a tragikus balesetben elhunyt John Denver: Country Roads című számából kölcsönözte, mely ma már a country zene himnuszának is tekinthető, egyben utal a zenekar zenei stílusára is.

Country Road zenekar bemutatkozó >>

Don Attila Band country zenekar


Az együttes alapítója Orosz Attila korábbi formációival - RODEO, BLUE TIMERS, MUSIC STATION No.3 - már számos sikert aratott a hazai és európai countryzenei életben. Legrangosabb eredményüket a németországi Pullman City Country Zenei Versenyén érték el. 2004-ben első díjat nyertek.

Don Attila Band zenekar bemutatkozó >>

Göller Lóránt & Sexofon zenekar


Amerikai country rock, rock & roll & rhythm & blues zenét játszó együttes.

Göller Lóránt & Sexofon bemutatkozó >>

Jack-ki zenekar


A Jack-ki akusztikus formáció 2008 tavaszán alakult zenebarát paksi ifjakból. A csapat tagjai évek óta zenélnek különböző környékbeli egyéb formációkban is, a helyi zenei élet aktív szereplői. Létezik egy másik összekötő kapocs is a zenésztársak között, mégpedig a Paksi Atomerőmű. A zenekar ugyanis egytől egyig a Paksi Atomerőműben dolgozó fiatal mérnökökből áll, akik ott különböző műszaki területeken tevékenykedve járulnak hozzá a nukleáris létesítmény biztonságos működéséhez.

Jack-ki zenekar bemutatkozó >>

Jobbára Ártalmatlan Country Zenekar


Hej és ihaj!

Eredet / őstörténet:
Éppen denevért legeltettünk a Szigetköz kies sziklái között, mikor az a gyanúsan nevetséges ötletünk támadt, hogy ideje lenne valami értelmes dolgot csinálni. Miután ezt néhány nanoszekundum alatt elvetettük összehoztuk a Jobbára Ártalmatlan Country Zenekart (továbbiakban JÁCZ, bár nem lesznek továbbiak) és vadul nekiláttunk a műsor elkészítésének.

Jobbára Ártalmatlan Country Zenekar bemutatkozó >>

Little Band zenekar ( akusztikus, old time zene )


2009 őszén alakult a zenekar, és a 30-40-es évek Amerikájának folk muzsikáját vegyítik rock klasszikusokkal, vagy éppen magyar népzenei motívumokkal, időnként alternatív zenei megoldásokkal.

Little Band zenekar bemutatkozó >>

Mecsek Country Zenekar


A Mecsek Country zenekar 2013 elején alakult meg Pécsett. A zenekar folyamatosan bővülő repertoárjában különböző stílusok kapnak helyet, a new country, a country pop és rock mellett bluegrass számokat is játszunk. Műsorunkban olyan jól ismert magyar és külföldi pop és rock számok is helyet kapnak, amelyeken átjön a "country feeling"

Mecsek Country zenekar bemutatkozó >>

Meteorfolk New Country zenekar


A zenekar küldetése a műfaj népszerűsítése hazánkban. Ennek érdekében rendszeresen játszanak klubokban, pubokban, szabadtéri és céges rendezvényeken. A műfaj legkiemelkedőbb előadóinak dalaiból szemezgetnek, mint pl.: Trisha Yearwood, Shania Twain, Martina McBride. Fellépéseiket linedance oktatással is színesítik. Tánc, zene és a jó hangulat jellemzi előadásaikat.

Meteorfolk New Country zenekar bemutatkozó >>

Puszta Country Band


Év elején alakult Gödöllőn a Puszta Country Band, mely a II. OLCF fesztiválon debütált először. A nyolc tagú zenekar olyan muzsikusokból jött létre, akik más együttesekben már bizonyítottak. A new country irányzat követői, saját szerzeményeikben is ez a stílus tükröződik.

Puszta Country Band zenekar bemutatkozó >>

Riverside Country Band zenekar


Szeged Magyarország Nashville-je, és ebben nagy szerepe van az együttesnek. 1984. március 24-e óta jónéhány magyar és külföldi fesztiváldíj, hang- és képanyag fémjelzi a zenekar sikereit. Az együttes az eltelt idő alatt bejárta egész Európát. A kezdeti tradicionális bluegrass-időszak után ma már a népszerű country-rock irányzatot követik.

Riverside Country Band zenekar bemutatkozó >>

Rodeo Country & Bluegrass Band zenekar


A Rodeo 1988 óta tartozik a középeurópai country és bluegrass zenei élet vezető együttesei közé. A virtuóz hangszerjáték mellett jellemző ránk a megszokottnál szélesebb zenei stílus-repertoár, a humorral és temperamentummal telített előadásmód, valamint a közönséggel rendszerint kialakuló közvetlen kapcsolat.

Rodeo Country & Bluegrass Band bemutatkozó >>

TWIN CITY Country Rock Band zenekar


A Twin City rock zenei alapokra és megszólalásra épülő country zenét játszik. A repertoár nagy részét világszerte ismert rock dalok képezik, az AC-DC-től Alice Cooperen át a Mötley Crüe-ig, az Eagles-től a Queen-en át a Bon Jovi-ig széles a skála, mindenki megtalálhatja benne személyes kedvencét, igazi country-s átdolgozásban.

TWIN CITY Country Rock Band bemutatkozó >>

Country programok és hírek | ©2010 Minden jog fenntartva | Honlap készítés | RSS Feed hírek Country hírek RSS