Felhasználónév

Jelszó

Hírek Magunkról Médiaajánlat Programajánló Fórum Regisztráció Kapcsolat
Linedance klubok Country zenekarok Country rádió Country étterem Szálláshelyek Lovasbolt Western ruházat

Göller Lóránt & Sexofon


Amerikai zenét játszunk. Főként country rock – t de a műsorunkban található rock and roll, rhythm & blues, rock – a – billy, blues, rock és egy – két szép lírikus nóta is. A repertoárunk zömét olyan számok képezik, amelyeket Magyarországon nem játszik más zenekar. Erre tudatosan törekszünk.
Előadunk saját dalokat is, illetve saját szövegű amerikai számokat.

Zenei példaképünk John Fogerty a Creedence Clearwater Revival vezetője, aki manapság egyéni előadóként sokkal jobb zenét játszik mint Creedence – s korában. Néhány Creedaence számot lefordítottam magyarra, azokat hol magyarul hol angolul énekeljük el a közönség összetételének függvényében.

A csapat vegyes korú (17 – 66 éves kollégákkal zenélünk együtt).
Jelenlegi felállásunk:
4 ének – szájharmonika – 4 gitár – billentyű – basszus gitár – dob

Havonta maximum csak egy koncertet szervezünk, hogy a zenekar tagjai ne égjenek ki. Erősségünk a nagyon változatos műsor és a pozitív életérzés erős kisugárzása a muzsikán keresztül a színpadról.

Tavasztól őszig elsősorban szabadtéri fesztiválokon lépünk fel, télen meg a klubokban.Sokszor játszottunk a Gastro fesztiválokon (Bálna, Vajdahunyad vára), country fesztiválokon (Gárdony, Római part – Cool), a tatai fesztiválon, a ráckevei nyári Duna parti zenés sétányon stb.Számos budapesti klubban megfordultunk (Trendetlen Gitárpont, Amígó, Alcatraz, Route 66, Janis Pub, Crazy Mama, Y Cafe, Filter Vadvirág Dance Club, Jókai Klub, Old Rider stb).

Néhány You Tube klipp a csapatunkról:

https://www.youtube.com/channel/UCqv5mpfAYlbspI6GNqXNxKg

Elérhetőség:
Göller Lóránt
+ 36 (30) 268 65 66
goller.lorant@t-email.hu
Skype:    goller.lorant

Country programok és hírek | ©2010 Minden jog fenntartva | Honlap készítés | RSS Feed hírek Country hírek RSS